autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, mart. 30th, 2012

Viitorul Mercedes Concept Style Coupe, confirmat la Kecskemet

Președintele Mercedes-Benz, Dieter Zetche, a confirmat la Kecskemet, cu ocazia inaugurării oficiale a uzinei din localitatea maghiară, faptul că ân același loc va fi fabricat „un coupe în 4 uși” pe aceeași platformă compactă pe care sunt construite A Class și B Class.

Despre acest model, denumit deocamdată Mercedes-Benz Concept Style Coupe, se știe doar că ar putea fi dezvăluit luna aceasta la salonul auto din New York și că ar urma să fie noul CLC, dacă denumirea vehiculată inițial se va menține. Modelul se va construi pe platforma MFA (cu nume de cod C117) și ar urma să fie echipat cu motoare din aceeași familie cu B Class și A Class, respectiv 1.6 litri și 2.0 litri benzină, precum și 1.8 și 2.0 diesel.

Vechiul CLC a fost scos din fabricație și înlocuit cu C Class Coupe, pentru a sublinia apartenența la clasa superioară și înrudirea cu limuzina C Class.

Potrivit informațiilor neoficiale, viitorul model va avea tracțiune față, însă o posibilă versiune AMG va fi integrală.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>