miercuri, iunie 26, 2024
AcasăIndustrieTRW Automotive deschide o fabrică de airbag-uri la Roman

TRW Automotive deschide o fabrică de airbag-uri la Roman

TRW Automotive deschide o uzină complet nouă de airbag-uri la Roman. Producătorul american de componente auto este prezent în România din 2004 și operează, în prezent, alte șase fabrici pe plan local.

Potrivit reprezentanților companiei, noua facilitate de producție va primi rolul de furnizor de saci pentru airbag-uri pentru celelalte uzine TRW Automotive active pe continentul european. Vor fi folosite atât mașini de cusut manuale, cât și automate.

TRW va angaja aproximativ 400 de oameni până la finele lui 2014 – operatori producție, șefi de echipă, supervizori producție, ingineri mecanici întreținere, ingineri de proces etc., efectivele uzinei de la Roman urmând să crească până la 1.000 de muncitori, în următorii trei ani.

Grupul TRW Automotive are peste 3.000 de angajați în România, printre clienții fabricilor sale de la Timișoara, Oravița, Lupeni, Reșița, Baia-Mare și Deta numărându-se mari producători auto, precum BMW, Volkswagen, Porsche, Mercedes-Benz sau Renault.

La nivel global, TRW Automotive este una dintre cele mai mari companii de profil din industrie, având peste 65.000 de angajați. Vânzările sale anuale depășesc pragul de 16 miliarde de dolari.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole