autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, iun. 27th, 2012

Trei reclame la Dacia Dokker(VIDEO)

Dacia Dokker și Dokker Van – un nou model al constructorului autohton care dispune de toate ingredientele pentru a se transforma într-un succes. Dacia a realizat trei clipuri publicitare în care își descrie noul model. Dokker este un vehicul cu 5 locuri, practic şi polivalent, disponibil cu una sau două uşi laterale culisante. Dispune de un portbagaj generos şi oferă o modularitate sporită, Dacia Dokker se adresează clienţilor care îşi doresc un vehicul cu posibilităţi multiple de utilizare, care să asigure atât spațiu pentru 5 adulţi, cât şi transportul, la nevoie, a unor obiecte voluminoase.

Versiunea utilitară, Dokker VAN se adresează cu precădere întreprinzători şi societăţi comerciale, oferind un volum util de până la 3 metri cubi. Dokker VAN asigură un volum de încărcare la cel mai bun nivel din segment, în condiţiile unor costuri de exploatare scăzute. Numele Dokker este derivat din cuvântul « dockworker » din limba engleză, cu referire la muncitorii care asigură încărcarea şi descărcarea navelor într-un port. Termenul subliniază astfel capacitatea mare de încărcare a celor două vehicule, adaptabilitatea şi robusteţea lor. Lansarea celor două noi modele în România este prevăzută în semestrul al doilea al acestui an.

Prețul de vânzare în Maroc, pentru Dacia Dokker, a fost anunțat la 115.900 dirhami, adică aproximativ 10.450 euro. Dacia Lodgy se vinde în Maroc cu un preț de bază de 9.900 de euro, asta înseamnă că prețul pentru Dokker în România va fi de circa 9.900 de euro, în timp ce Dokker Van ar trebui să fie mai ieftin.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>