autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, iul. 16th, 2012

Toyota lansează campania Auris pentru Aur

Începand de astăzi, 16 iulie, Toyota România lansează campania de promovare a modelului de clasa C, Toyota Auris, campanie intitulata “Auris pentru Aur”. Campania are două componente: un concurs organizat pe pagina de Facebook Toyota România și Oferta de Aur, compusă dintr-un pachet de 5 ani de întreținere gratuită și un avantaj client de până la 3.000 de euro.

Concursul ”Auris pentru Aur” se desfășoară în perioada 16.07-12.08 2012 pe pagina de Facebook Toyota Romania – www.facebook.com/ToyotaRomania, premiul pus în joc fiind chiar o mașină Toyota Auris. Participanții trebuie să aleagă tipul medaliei pe care consideră că România o va obține la sporturile la care participă în competiția de la Londra 2012 și/sau numărul total de medalii estimat pentru fiecare sport în parte. Fiecare predicție corespunde unui număr de puncte, iar participanții care acumulează minim 1.000 de puncte se califică pentru tragerea la sorți, în urma căreia se câștigă o Toyota Auris.

Întreținerea gratuită se oferă în perioada 16 iulie – 30 septembrie, la orice variantă a modelului Toyota Auris, este valabilă 5 ani sau 150.000 km și include manopera și piesele aferente reviziilor periodice. Întreținerea gratuită este valabilă pe teritoriul României și se efectuează exclusiv în cadrul atelierelor de reparații autorizate Toyota, cu piese originale Toyota. Oferta de Aur este completată de un avantaj client de până la 3.000 de euro, TVA inclus.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>