autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, mai 14th, 2012

Toyota București Nord inaugurează TOYOTA 4X4 Track

Toyota Bucuresti Nord a inaugurat sâmbătă, 12 mai, Toyota 4X4 track , o pistă dedicată exclusiv activităților off-road. Traseul special amenajat cuprinde: o rampă cu înclinație de 35 grade, o rampă cu înclinație laterală de 40 grade, o rampă cu încrucișare de punți, trecere prin apă cu o adâncime de 70 cm și o ravenă. Toate aceste ”forme de relief” le-am probat cu succes la volanul gamei de vehicule 4X4 – RAV4, Land Cruiser și Hilux.

Am fost supravegheați de o echipă de specialiști off-road pentru a nu da frâu liber imaginației. Toyota 4X4 track, situată pe Valea Cascadelor, nr.22, reprezintă o premieră, fiind singura locație de acest gen din București. Suprafața totală a locației este de 1.500 mp, din care 800 mp sunt reprezentați de o zonă verde. Lungimea efectivă a pistei este de 800 m, din care 130 m reprezintă obstacole din metal, lemn și pământ tasat. Locația dispune și de o parcare, cu o capacitate de 20 de locuri. Această locație va funcționa permanent, fiind destinată clienților Toyota și pasionaților de off-road.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>