autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, ian. 15th, 2014

Tesla confirmă lansarea unui rival pentru BMW Seria 3, în 2016

Tesla a reiterat prin vocea vicepreședintelui Jerom Guillen ideea lansării unui sedan de clasă medie, poziționat pe piață ca un rival direct pentru limuzine clasice ca BMW Seria 3 sau Mercedes Clasa C.

A treia linie de modele Tesla va ajunge pe piață în maximum doi sau trei ani și va include, pentru început, doar un sedan. Prețurile vor fi extrem de avantajoase, noua limuzină entry-level Tesla urmând să fie propusă la jumătate din cotația actuală a fratelui mai mare Model S, disponibilă de la 60.000 euro.

Guillen a confirmat și aprobarea proiectului unui SUV, prefigurat recent de conceptul Model X. Vicepreședintele Tesla a respins, însă, categoric varianta lansării unui pick-up, dedicat clientelei din America de Nord.

Un astfel de model nu este văzut ca un bun vector de imagine pentru un brand care se promovează drept o alternativă high-tech, extrem de exclusivistă, la mașinile premium germane.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>