miercuri, iunie 26, 2024
AcasăMașini noiTEASER: Noul Subaru Legacy va fi lansat pe 6 februarie, la Chicago

TEASER: Noul Subaru Legacy va fi lansat pe 6 februarie, la Chicago

Subaru a dezvăluit astăzi primul teaser care anunță a cincea generație a sedanului de clasă medie Legacy. Noul model va fi lansat pe 6 februarie, la Salonul Auto de la Chicago, la timp pentru a aniversa 25 de ani la apariția primului Legacy.

Actualul Subaru Legacy se află pe piață din 2009, primul model astfel intitulat fiind prezentat în 1989. De-a lungul anilor, dimensiunile exterioare au crescut, însă, caracteristici esențiale precum tracțiunea integrală simetrică și motoarele boxer au rămas nealterate, spre deliciul fanilor Subaru.

Puținele detalii lăsate să se întrevadă de teaserul publicat astăzi indică o siluetă dinamică, cu iz de coupe, și extrem de puține detalii preluate de la conceptul Legacy pe care l-am putut admira în noiembrie, la Los Angeles. Subaru nu a anunțat niciun fel de date tehnice.

Gama Subaru este în plină expansiune, pe lângă clasicele Legacy, Forester (înlocuit anul trecut) și Impreza, în panoplia constructorului nipon urmând să își facă apariția crossoverul Levorg și o nouă generație WRX, care va renunța, în premieră, la titulatura Impreza, devenind un model de sine stătător.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole