joi, mai 23, 2024
AcasăMașini noiTEASER: Noul Nissan Navara se lansează pe 11 iunie

TEASER: Noul Nissan Navara se lansează pe 11 iunie

Noua generație a pick-up-ului Nissan Navara se lansează pe 11 iunie. Constructorul japonez a publicat pe contul său oficial de Instagram o imagine teaser ce lasă să se întrevadă silueta noului model, bine ascuns sub o husă imaculată.

Nervurile proeminente de pe capotă și noua grilă V-Motion de dimensiuni apreciabile, încadrată de un set de blocuri optice cu LED-uri diurne, sunt singurele elemente ce se disting la prima vedere. Cel mai probabil, însă, Navara nu va fi un Juke al pick-up-urilor și nu va aduce niciun fel de surprize din punct de vedere stilistic. Designul său va fi unul modern, bine ancorat în canoanele curente ale segmentului.

Actuala generație Navara a văzut lumina zilei în 2004, fiind supusă unui facelift relativ discret în 2009. Noul model va beneficia de un binemeritat upgrade tehnic. Vor fi disponibile noi motorizări, o platformă revizuită și o întreagă colecție de sisteme moderne, reunite sub umbrela Safety Shield.

Detalii complete despre partea tehnică, performanțe și echipamente vor fi făcute publice pe 11 iunie, odată cu debutul oficial al noului Nissan Navara.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole