autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: Dum, apr. 1st, 2012

Start ratat în Abu Dhabi Desert Challenge

Costel Cășuneanu și Maurilio Zani nu vor mai lua startul în Abu Dhabi Desert Challenge, una dintre cele mai dificile curse de rally raid din lume, după ce mașina lor nu a ajuns la timp în Abu Dhabi. Startul în super speciala de deschidere, organizată pe un traseu special amenajat între Marina Mall și Abu Dhabi International Marine Sports Club, este programat pentru duminică, 1 aprilie, dar echipajul Pa&Co Racing nu are cum să participe. „Am decis să trimitem mașina de curse și piesele de rezervă prin intermediul companiei Air France, dar astăzi am primit doar piesele de rezervă. Mașina este încă pe undeva pe aeroportul din Paris și nu va ajunge decât luni. Pentru noi este însă mult prea târziu”, a spus Costel Cășuneanu.

În funcție de rezultatele din super speciala de duminică, care va începe la ora 14:00 ora României, se va stabili ordinea de start pentru ziua de luni. „Sunt foarte supărat pentru că din cauza unei greșeli a companiei Air France nu putem participa în această etapă. Am început sezonul foarte bine în Baja Italia și vroiam să adunăm puncte și în această cursă, mai ales că această etapă are Quantum 2, adică se dă un număr dublu de puncte. Obiectivul nostru era să terminăm pe podium în clasamentul general al Cupei Mondiale de Rally Raid, dar această problemă ne încurcă foarte mult. Acum facem tot posibilul să rezolvăm această problemă, dar sunt șanse extrem de mici să putem lua totuși startul”, a mai adăugat Costel Cășuneanu.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>