joi, iulie 25, 2024
AcasăMașini noiSkoda Rapid - rivalul lui Logan

Skoda Rapid – rivalul lui Logan

Modelul a fost lansat în India, acolo unde este și produs, la finalul anului 2011. Skoda Rapid împarte aceeași platformă cu VW Polo sedan. Cu excepția părții frontale care a fost complet redesenată după chipul și asemănarea lui Fabia, în rest cehii nu prea au schimbat nimic. Doar sigla și desenul lămpilor spate. Este vorba despre un model cu o lungime de 4,39 metri, o lățime de 1,79 metri și o înălțime de 1,47 metri.

Noul model completează oarecum gama Fabia care este oferită în versiune hatch și combi, chiar dacă cehii au decis să-i ofere o altă identitate. Atuurile lui Skoda Rapid sunt spațiul interior generos, după cum susțin cehii, și volumul portbagajului de 480 litri.

Din punctul de vedere al motorizărilor, așteptăm să vedem pe Skoda Rapid propulsorul 1.2 TSI în versiunile de 85 CP și 105 CP. Probabil va fi oferit și micuțul agregat în trei cilindri de 1 litru care va debuta pe Skoda Citigo. Versiunea cea mai puternică cu motor pe benzină va fi echipată cu 1.4 TSI de 122 CP. Cel mai mare propulsor diesel pentru Skoda Rapid va fi probabil 1.6 TDI.

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole