autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, oct. 3rd, 2013

Skoda ar putea lansa o versiune coupe a noului Rapid

Skoda ar putea extinde actuala familie de modele Rapid cu un coupe. A treia variantă de caroserie din gama Rapid ar urma să vada lumina zilei în 2014, la timp pentru a celebra cele trei decenii scurse de la lansarea primei generații Rapid Coupe.

Numele va fi singurul detaliu închinat ilustrului înaintaș, motorizările și platforma tehnică urmând să fie preluate direct de la actualele Rapid liftback și Spaceback. Designul va fi și el similar celui afișat de frații săi convenționali. Singurele diferențe stilistice vor fi reprezentate de renunțarea la două dintre cele cinci portiere și adoptarea unui pachet exterior agresiv, inspirat de liniile conceptului Rapid Sport.

Pentru a diferenția versiunile familiale de noul coupe, Skoda va echipa noua declinare Rapid cu cele mai potente motorizări din actuala gamă. Versiunea entry-level va fi animată, astfel, de un TSI pe benzină de 1,4 litri și 122 CP.

Deocamdată nu există niciun un fel de informații despre un posibil model înrudit, produs sub sigla Seat. Cel mai probabil, Toledo, modelul iberic bazat 100 pe Rapid, nu va beneficia de un coupe, în viitorul apropiat.

 

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. […] Skoda ar putea lansa o versiune coupe a noului Rapid, titreaza autoindustry.ro. […]

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>