autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, mai 3rd, 2012

Serie limitată Subaru Impreza WRX STI S 7 ’55

Subaru a lansat în Franța o serie limitată pentru Impreza STI pentru a sărbători recordul de acum doi ani stabilit de Tommi Makinen pe circuitul Nurburgring. În aprilie 2010, Tommi Makinen stabilea la volanul unui Subaru Impreza STI un nou record pe circuitul de la Nurburgring. Cel mai rapid tur pentru un sedan de serie cu patru uși. În Franța modelul se va numi Subaru Impreza WRX STI S 7 ’55, nume evident inspirat de timpul obținut pe turul de circuit. Seria limitată va include 30 de exemplare. Exemplarele vor fi individualizate prin două plăcuțe amplasate pe stâlpul portierei față și planșa de bord care vor include numărul exemplarului.

Proprietarul va primi și o mică casetă care include un breloc cu logo-ul STI și un memory stick care conține trei clipuri ale evoluției lui Tommi la volanul lui Subaru Impreza WRX STI pe Nurburgring. Din punct de vedere mecanic nu sunt modificări, doar montarea unui short-shift. Modelul va fi disponibil în cinci culori – WR Blue Mica, White Satin, Dark Grey, Ice Silver și Blue Plasma. Dacă sunteți fan Subaru Impreza și vă doriți un model de colecție, această serie limitată va fi comercializată în Franța din 15 mai la un preț de 43.300 euro.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>