miercuri, februarie 21, 2024
AcasăMașini noiSeat Toledo - imagini și informații oficiale

Seat Toledo – imagini și informații oficiale

În primăvară, la salonul de la Geneva, Seat a prezentat Toledo Concept – un preview al modelului de serie. Seat a prezentat acum primele imagini și informații oficiale ale versiunii de serie Toledo – fratele lui Skoda Rapid. Vorbim despre a patra generație Seat Toledo, prima fiind lansată în 1991. A doua generație a fost lansată în 1998 și a fost produsă până în 2004. Actualul model este un urmaș al primelor două generații, și asta pentru că a treia generație lansată în 2004 și produsă până în 2009 a fost mai mult un hatch derivat din Altea. Spaniolii raportează noul model la a doua generație Toledo din punct de vedere al dimensiunilor și spațiului interior. Noul model are o lungime de 4.480 mm, iar ampatamentul are 2.602 mm.

Noul model este construit pe aceeași platformă cu Skoda Rapid, iar asemănări se regăsesc și la nivelul liniei generale. Diferențele fiind făcute de designul părții frontale și spate, care înglobează elementele specifice imaginii de marcă Seat sau Skoda. Modelul de serie nu diferă din puncte de vedere al designului raportat la conceptul prezentat de spanioli la salonul elvețian. O mașină cu o linie curată, cu accente sportive, fără artificii de design gratuite care să încarce excesiv și gratuit.

Noul model va fi echipat cu propulsoare de 1.2 TSI și 1.4 TSI cu puteri cuprinse între 75 CP și 122 CP. Cea mai puternică versiune putând fi comandată opțional cu unitatea DSG cu 7 trepte. Cine preferă diesel are libertatea de a opta pentru propulsorul 1.6 TDI de 105 CP, propulsor care în 2013 va fi disponibil și în versiunea de 90 CP.

Seat Toledo va fi lansat inițial în Spania și Portugalia la mijlocul lunii noiembrie. Pe restul piețelor europene modelul va debuta în 2013, Germania și Turcia fiind indicate ca țări care se vor bucura printre primele de noul model Seat. Toledo va fi disponibil și în Mexic.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole