vineri, august 12, 2022
AcasăMașini noiRenault Scala, un nou model pentru piața din India și posibilă legătură...

Renault Scala, un nou model pentru piața din India și posibilă legătură cu viitorul Logan

Renault lansează un nou model în gama sa. De data aceasta este vorba despre un nou produs, deocamdată, pentru piața indiană, pe nume Scala. Autcar India a publicat câteva imagini cu detalii ale mașinii, acestea amintind pe alocuri de Nissan Tiida sedan. Noul model face parte din ofensiva pe care Renault a inițiat-o pentru piața indiană, unde a dat greș într-o primă fază cu Logan. De data aceasta a început cu Pulse, un city car dezvoltat pe baza lui Micra, iar acum pregătește o compactă, de asemenea pe baza unei platforme Nissan.

Dintre toate motoarele cu care este comercializat Nissan Tiida, pentru India au fost alese doar propulsoarele mici, de 1.5 litri, pe benzină și diesel.

Ceea ce se știe mai puțin este faptul că acest model a mai fost vândut și de Dodge sub numele Trazo, în America de Sud, înainte de falimentul grupului Chrysler. De asemenea, puțină lume știe că platforma pe care este construită Tiida este una derivată din cea creată pentru Dacia Logan, sau invers, având unele componente modificate. Tot din această platofrmă a fost dezvoltată și cea pentru Lodgy și Dokker, ampatamentul fiind crescut la 2,80 metri.

Din acest motiv, nu este exclus ca ea să se regăsească pe viitorul sedan care va înlocui sau va completa gama Dacia, așa cum există informații potrivăt cărora Pulse va fi construit și sub sigla Dacia. Renault Scala are un ampatament de 2,60 metri și o lungime de 4,47 metri. Nu se știe dacă versiunea de caroserie hatchback, cu o lungime de 4,29 metri va fi construit și el sub logo-ul Renault, mai ales că piața indiană nu este foarte deschisă pentru acest gen de caroserie.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock