sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăMașini noiPrimele imagini oficiale cu Aston Martin Rapide S

Primele imagini oficiale cu Aston Martin Rapide S

Aston Martin a prezentat oficial modelul Rapide S, maşină care va dispune de 558 de cai putere şi un cuplu maxim de 620 Nm. Noul model are un motor V12 aspirat şi o putere crescută cu 81 de cai putere faţă de versiunea normală. Cu aceste configuraţii, Aston Martin Rapide S ajunge de la 0 la 100 de km/h în 4,9 secunde şi are o viteză maximă de 305 km/h.

O altă modificare este legată de consumul de carburant, care a fost redus la 14,1 litri la 100 de kilometri, iar emisiile de CO2 au fost reduse de la 355 g/km la 332 g/km. La nivel de design, singurele schimbări se pot observa la grila din partea frontală şi la spoiler. Clienţii pot alege un pachet exclusiv, denumit Carbon Exterior, care include mai multe inserţii de fibră de carbon. În interior, Rapide S poate fi comandat cu o tapiţerie din piele roşie şi neagră, cu un sistem de entertainment disponibil pentru locurile din spate, care are două ecrane LCD în cele două tetiere.

Aston Martin Rapide S va putea fi comandat începând de luna viitoare. iar preţurile pentru această versiune pornesc de la 178.000 de euro.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole