autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mar, mai 22nd, 2012

Prima participare a unui căștigător Nissan GT Academy în cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Primul câștigător al Nissan GT Academy, Lucas Ordonez, a luat startul în cursa de 24 de ore de la Nurburgring. La final a ocupat locul 30 în clasamentul general și prima poziție la clasa SP8T. Lucas Ordonez a făcut echipă cu Kazunori Yamauchi, Yasukichi Yamamoto și Tobias Schulze. Echipajul a concurat la volanul unui Nissan GT-R Track Edition, un model care spre deosebire de versiunea de serie avea admisia, evacuarea, sistemul de frânare și panori de caroserie modificate.

În rest totul era similar versiunii de serie. Nissan a mai aliniat la start un model GT-R Track Edition care a terminat cele 24 de ore pe poziția 99 în clasamentul general și pe locul doi la clasa sa. Constructorul nipon a profitat la maxim de acest eveniment pentru a strânge date în vederea dezvoltării lui Nissan GT-R. Următoarea provocare pentru cei de la Nissan este cursa de 24 de ore de la Le Mans unde vor alinia la start revoluționarul prototip Nissan DeltaWing.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>