marți, august 9, 2022
AcasăEvenimentPreparatorul britanic Bowler a semnat un parteneriat cu Land Rover

Preparatorul britanic Bowler a semnat un parteneriat cu Land Rover

Preparatorul britanic Bowler a anunțat semnarea unui parteneriat cu Land Rover. Acest pas reprezintă oficializarea unei relații de aproape 25 ani între cele două companii. Bowler este renumit pentru versiunile de rally raid dezvoltate pe baza lui Defender și mai nou pe platforma lui Range Rover Sport. În acest moment compania are în ofertă Bowler EXR – model care este dezvoltat pe platforma lui Range Rover Sport și este echipat cu un propulsor V8 aspirat de 5 litri.

Modelul este dezvoltat după specificațiile FIA pentru rally raid. Bowler mai are în ofertă și modelul EXR S – un fel de supercar offroad. Modelul este echipat cu același propulsor V8 de 5 litri, dar supraalimentat, care dezvoltă 550 CP. Cei de la Bowler au utilizat încă de la debut agregate Land Rover, iar noul parteneriat le oferă acces la mult mai multe informații legate de modelele constructorului britanic pe care aceștia le modifică pentru rally raid. De acum versiunile de competiție produse de preparatorul britanic vor purta o inscripție – Powered by Land Rover.

Noul parteneriat va permite preparatorului să beneficieze de promovare și expunere prin rețeaua globală a constructorului britanic. Anul acesta Bowler va înscrie echipaje în următoarele etapele de rally raid: Baja 1000 în Ucraina și Rally Reykjavik în Islanda. Anul viitor modelele Bowler vor evolua în Tuareg Rally în Maroc și Silk Way Rally în Rusia. Anul acesta preparatorul și constructorul britanic pregătesc o ofensivă mediatică la Goodwood Festival of Speed care va debuta în 28 iunie. Vor fi prezente cinci modele Bowler EXR care vor face demonstrații și un model care se dorește un preview pentru EXR S.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock