autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, apr. 18th, 2012

Porsche Asigurări a lansat un nou produs Casco

Porsche Asigurări, parte a Porsche Finance Group Romania, a lansat un nou produs de asigurare, Casco Avantaj, care oferă clienților mașină la schimb, gratuit, pe perioada în care vehiculul asigurat este imobilizat, precum și scutire de franșiză pentru anumite riscuri asigurate pe poliță, potrivit unui comunicat al companiei.

“Posibilitatea de înlocuire a vehiculului, în timp ce mașina clientului este imobilizată, este un avantaj deosebit de util pentru menținerea mobilității clienților”, a declarat CEO-ul Porsche Finance Group Romania, Alexander Nekolar.

Astfel, în cazul în care mașina asigurată nu mai poate fi condusă ca urmare a unui risc asigurat survenit pe teritoriul României, clientul va primi la schimb un autovehicul din cel mult aceeași clasă cu cel asigurat imobilizat, opțiunea fiind limitată la mașini de clasă medie. De exemplu, pentru o Skoda Octavia, se poate oferi la schimb un Volkswagen Passat.

În plus, potrivit companiei, la Casco Avantaj, clienții sunt scutiți de franșiză în cazul survenirii următoarelor riscuri asigurate: fenomene naturale (grindină, inundații, furtună), foc și explozie, impact cu animale domestice și sălbatice, scurt circuit, pagube provocate de animale, avarii provocate de avalanșă sau țurțuri, tâlhărie, geamuri laterale sparte, geam spate spart, impact cu pietoni.

Pentru orice alt tipuri de evenimente, care nu sunt incluse pe listă, clientul va trebui să suporte franșiza corespunzătoare poliței, cu excepția cazurilor în care vinovat de producerea accidentului este un terț cu RCA valabil.

Ambele componente ale produsului Casco Avantaj sunt disponibile pentru contracte de leasing financiar clasic, leasing financiar cu valoare reziduală reală și credit auto.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>