joi, mai 23, 2024
AcasăPiata autoPisa Motors, importatorul vehiculelor comerciale Piaggio în România, caută dealeri

Pisa Motors, importatorul vehiculelor comerciale Piaggio în România, caută dealeri

Pisa Motors, importatorul vehiculelor comerciale Piaggio în România, caută noi dealeri pe plan local. In prezent, din reteaua distributorilor oficiali fac parte Pisa Motors, dealerul importatorului, Kampur Motors din Brasov si Zepokar Technic, din Constanta.

“Cei trei dealeri si-au inceput activitatea recent, obiectivul pentru perioada urmatoare fiind identificarea clientilor din zonele respective si dezvoltarea bandului Piaggio Vehicule Comerciale in Romania. Prin dealerii nostri dorim sa oferim clientilor o experienta noua, bazata pe servicii de cea mai buna calitate. Oferim solutii de transport cu costuri reduse de intretinere si cu eficienta maxima”, a spus Florin Parvu, director general Pisa Motors, importatorul oficial al vehiculelor comerciale Piaggio in Romania.

Importatorul vehiculelor comerciale Piaggio are in plan extinderea cu inca cel putin cinci dealeri pana la finalul anului 2014. “Intrarea in reteaua de distribuitori a marcii Piaggio Vehicule Comerciale reprezinta o oportunitate pentru orice companie interesata de piata auto. Comparativ cu alte marci, investitia initiala este mult mai mica. Incercam permanent sa minimizam investitia necesara in deschiderea unui nou partener local, iar importatorul Pisa Motors pune la dispozitie tot know-how-ul necesar, traninguri de vanzari si service pentru personalul dealerului autorizat, dar si conditii speciale de achizitie pentru autovehiculele de drive test”, a adaugat Florin Parvu.

Orasele cele mai interesante pentru extinderea retelei de dealeri sunt in prezent Pitesti, Sibiu, Timisoara, Cluj, Suceava, Iasi si Oradea, dar Pisa Motors cauta dealeri in toate orasele din Romania.

Gama de vehicule comerciale Piaggio disponibila este una adaptata oricarui tip de afacere, modelele putand fi personalizate in functie de nevoile specifice fiecarui client. In Romania sunt comercializate modelele Piaggio Porter, Porter Maxxi si Quargo, dar si cele din gama Ape – Ape 50, Ape TM si Ape Calessino, cele mai mici si versatile vehicule comerciale din lume.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole