autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, iun. 13th, 2012

Peugeot a inaugurat un studio de design dedicat clienților

Constructorul francez a inaugurat o nouă divizie a centrului PSA Design. Este vorba despre Peugeot Design Lab – un centru de design care acceptă provocări de la clienți atât din industria auto cât și din exterior. Noua divizie va avea sediul în Paris la PSA Design Center, dar va utiliza și facilitățile și experiența centrelor Peugeot din Shanghai și Sao Paolo.

Noul studio va fi condus de Cathal Loughnan, va avea un grad mai mare de libertate în ceea ce privește exprimarea, singura persoană care va superviza rezultatele Peugeot Design Lab fiind Gilles Vidal – directorul centrului de design Peugeot. La debut, noua divizie a prezentat deja câteva proiecte care includ viziunea Peugeot Design Lab în ceea ce privește linia unei bărci cu motor, a unui ceas, yacht sau avion.

Două dintre creații sunt deja disponibile, este vorba despre produsele DL121 și DL122 – două biciclete. Divizia franceză dorește să ofere o parte din experiența adunată de Peugeot în universul designului și clienților din afara industriei auto. Exact ce face Porsche Design și BMW Group Designworks USA.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>