autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mar, mai 22nd, 2012

Peugeot a anunțat prețurile pentru noul 208, în România

Noul model al mărcii franceze este disponibil în România în trei versiuni de echipare. Gama de motorizări include patru propulsoare pe bezină și două motorizări diesel. Peugeot 208 debutează pe piața din România în două versiuni de caroserie, cu trei și cinci uși. Cel mai ieftin Peugeot 208 costă 10.437 euro cu TVA inclus, nivelul de echipare Access, cu propulsor de 1 litru care dezvoltă 68 CP și cutie manuală cu cinci trepte, versiunea în trei uși. Versiunea în cinci uși este mai scumpă cu 252 euro. Cel mai scump 208 costă 17.319 euro cu TVA inclus. Este vorba tot despre versiunea în trei uși, nivelul de echipare Allure. Vârful de gamă poate fi achiziționat fie cu propulsor 1.6 THP de 156 CP și cutie manuală cu șase trepte, fie cu 1.6 e-HDi de 115 CP și cutie manuală cu șase trepte.

Prețuri Peugeot 208 versiunea în trei uși.

Nivelul de bază, Access, include în dotarea standard – servofrână plus asistența la frânarea de urgență, ABS, servodirecție asistată, airbag frontal șofer și pasager, airbag-uri laterale, airbag-uri cortină, geamuri față electrice, coloană de direcție reglabilă pe înălțime și în profunzime, ESP, cruise control. Opționale: aer condiționat manual – 693 euro, radio CD cu MP3 – 274 euro, oglinzi electrice și încălzite – 113 euro.

Următorul nivel de echipare se numește Active și include în echiparea de serie, în plus față de echiparea Access, aer condiționat manual, proiectoare ceață, computer de bord, oglinzi exterioare electrice, radio CD cu MP3. Lista de dotări opționale este mult mai bogată pentru acest nivel de echipare – sistem infotainment (ecran tactil + 6 Boxe + Bluetooth + priză USB /Jack +comenzi audio pe volan) – 371 euro, vopsea metalizată – 290 euro, asistență la parcarea cu spatele – 242 euro, pack LED (lumini de rulare pe timp de zi LED și iluminare interioară LED) – 403 euro.

Vârful de gamă este reprezentat de nivelul de echipare Allure. În plus față de nivelul Active, acesta include: sistem infotainment (ecran tactil + 6 Boxe + Bluetooth + priză USB /Jack +comenzi audio pe volan), jante aliaj de 16 inch, Pack LED, volan și schimbător îmbrăcat în piele, climă automată bi-zonă. Pe lista de opționale regăsim tapițerie de piele și scaune față încălzite – 644 euro la modelul cu trei uși/ 1.290 euro pentru versiunea cu cinci uși.

Prețuri Peugeot 208 versiunea în cinci uși.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>