joi, februarie 22, 2024
AcasăMașini noiPeugeot 308 SW egalează Octavia în materie de spațiu util - imagini...

Peugeot 308 SW egalează Octavia în materie de spațiu util – imagini și informații oficiale

Peugeot 308 SW Estate,  primul derivat de caroserie al noii game compacte 308, va fi lansat în primăvara acestui an, la Salonul Auto de la Geneva.

Breakul seriei 308 nu va fi doar cel mai practic Peugeot compact, ci și unul dintre cele mai versatile modele din segment. Portbagajul noului Peugeot 308 SW va avea o capacitate de 610 litri, volum de încărcare identic cu cel oferit de cel mai spațios rival al momentului, Skoda Octavia. Față de hatchback, 308 SW aduce un plus considerabil de 140 litri. Peugeot nu a anunțat capacitatea maximă, atinsă odată cu rabatarea completă a banchetei.

Dimensiunile noului Peugeot 308 SW s-au apreciat sensibil, potrivit trendului general din industrie. Astfel, lungimea a crescut cu 33 mm, până la 4,58 m, de la cei 4,25 m ai modelului precedent, în timp ce înălțimea ajunge la 1,47 m. Ampatamentul a rămas, însă, neschimbat.

Noul Peugeot 308 SW va ajunge în showroom-urile din întreaga Europă în trimestrul doi, paleta sa de motorizări urmând să fie, în general, identică cu cea disponibilă în prezent pentru modelul clasic cu cinci uși. Din program vor face parte un diesel BlueHDI, care va emite doar 85 g Co2/km, precum și două unități turbo pe benzină, din noua serie e-THP. Acestea vor fi oferite în două declinări de putere: 110, respectiv 130 CP.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole