miercuri, iunie 26, 2024
AcasăMașini noiPeugeot 208 XY Concept

Peugeot 208 XY Concept

Conceptul este echipat cu un propulsor de 1.6 e-HDi ce dezvoltă 115 CP, asociat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Concept car-ul XY propune pasagerilor o ambianță rafinată. Conceptul beneficiază de un tratament special la exterior, culoarea exterioară Pulsion este rezultatul aplicării a 16 straturi de vopsea și lac. Astfel culoarea mașinii diferă în funcție de distanța și poziția din care este privită, precum și de lumină. Linia exterioară este completată de inserții cromate și de jantele de 18 inch.

208 XY Concept are parfumul unei potențiale serii limitate. Interiorul este puternic personalizat cu inserții și tapițeria din piele care are aceeași culoare cu exteriorul. Nuanța exteriorului se regăsește pe planșa de bord, cotieră, inelul central al volanului, laterale și maneta schimbătorului, dungi pe scaune, covorașe cu aspect de mătase. Plafonul panoramic vitrat este îmbrăcat în piele neagră.

Nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă acest concept se va materializa într-o serie limitată, fiind un răspuns la Citroen DS3.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole