joi, iulie 25, 2024
AcasăLansari RomaniaOpel Zafira Tourer, disponibil și în variantă diesel de 195 CP

Opel Zafira Tourer, disponibil și în variantă diesel de 195 CP

Când vorbim despre un monovolum ne gândim automat la un vehicul dedicat familiei. Oficialii Opel văd totuși ceva mai mult potențial în acest segment, motiv pentru care lansează o nouă motorizare pentru propunerea lor în segmentul MPV-urilor compacte.

Mai exact, de astăzi, Zafira Tourer va putea fi comandat și alături de un diesel bi-turbo, motor care va face din modelul german cel mai puternic și mai rapid reprezentant al segmentului. După cum probabil intuiți, este vorba despre agregatul CDTI de 2.0 litri, echipat cu tehnologie bi-turbo, disponibil deja pe modele ca Astra, GTC Astra și Astra Tourer.

Unitatea de 195 de cai putere și 400 de Nm va echipa monovolumul și va încerca să le ofere clienților europeni compromisul perfect între o mașină de familie și una sport. Resursele sunt administrate cu ajutorul unei cutii manuale cu șase rapoarte, ce transmite totul punții față.

Ansamblul promite o accelerație de la 0 la 100 de km/h în 8.9 secunde și o viteză maximă ce se oprește la 218 km/h. Chiar și așa, inginerii Opel au încercat să păstreze consumul în limitele normale ale unui diesel, adică 5.5 litri/100 de kilometri.

În luna aprilie, atunci când Opel va expedia clienților primele versuni Zafira Tourer Bi-Turbo, monovolumul german va fi unul dintre modelele cu cea mai variată gamă de motorizări de pe piață. În prezent, clienții pot alege între trei versiuni diesel, patru pe benzină, una cu gaz natural și una cu GPL.

În țara noastră, noul Zafira Tourer Bi-Turbo este deja disponibil pentru a fi comandat și are un preț de pornire de 28.655 de euro în echiparea intermediară Enjoy.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole