autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, iun. 8th, 2012

Opel introduce garanția extinsă de opt ani în Europa pentru modelul compact Astra

Deja putem spune că suntem martorii unui duel al garanțiilor oferite de producători. Kia a surprins în momentul în care a oferit garanție de șapte ani pentru modelele sale. Pentru 2.000 euro, Opel mărește garanția de la doi ani la opt. Constructorul german a introdus în oferta pentru Opel Astra posibilitatea achiziționării unui pachet de garanție extinsă. Compacta germană beneficiază din partea constructorului în acest moment de o garanție de doi ani, cam puțin raportat la ce oferă concurența.

Așa cum am menționat, Kia oferă de ani buni șapte ani garanție. Hyundai promite cinci ani. Până și Chevrolet, membru al familiei GM oferă trei ani garanție. Și grupul Fiat a lansat anul trecut un pachet de garanție extinsă pentru modelele Alfa Romeo, Lancia și Fiat care acoperă șase ani.

Garanția extinsă pentru Opel Astra costă 2.000 euro și presupune extinderea perioadei de garanție de la doi ani la opt sau 150.000 km. Totuși garanția extinsă oferită de Opel pentru gama Astra are o listă de excepții: caroseria, vopseaua, jantele, geamurile, etanșeizările, tapițeria și ornamentele de la interior. Oferta este valabilă pentru modele comandate după 30 iunie 2012. În cazul grupului Fiat, pachetul de garanție extinsă este mai scum, costă 3.000 euro, dar acoperă șase ani sau un număr nelimitat de kilometri, în timp ce Opel acoperă doar 150.000 km.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>