autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, iun. 21st, 2012

Opel Adam – un Opel puțin altfel de restul gamei

Opel își face bine temele pentru a fi sigur că noul model Adam nu se va pierde într-o mare de modele de clasă mini. Constructorul german pregătește pentru juniorul familiei Opel un program vast de personalizare. Modelul va fi expus în premieră mondială la Paris, Opel promite că noul model va fi ceva cu totul diferit față de ce reprezintă modelele din gamă în acest moment. Numele modelului nu va mai fi scris pe hayon ci pe lateral – pe stâlpul C. Modelul va fi oferit în trei niveluri de echipare cu nume inspirate din universul muzicii: Jam, Glam și Slam.

Opel promite și o mare libertate cromatică pentru noul model. Opel Adam va avea o lungime de 3,70 metri, va încerca să racoleze clienți atât din zona Fiat 500 cât și din cei care doresc un model ceva mai mare de segment B. În momentul lansării va fi disponibil doar în versiune cu trei uși și patru locuri. În viitor nu este exclus să vedem și o versiune de caroserie cu 5 uși. Nu va fi un model ieftin, Opel nu vizează segmentul low cost cu acest model. Modelul va ajunge în showroom-uri în prima parte a anului 2013. Opel Adam va fi produs doar la fabrica de la Eisenach.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>