autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mar, feb. 4th, 2014

Noul Subaru Legacy, deconspirat înaintea lansării de la Chicago Auto Show

Noul Subaru Legacy a fost deconspirat înaintea lansării de la Salonul Auto de la Chicago, programată pe data de 6 februarie. Primul set de imagini oficiale ne dezvăluie un design conservator, puternic influențat de cel al noilor generații Impreza și Forester.

Ajuns la cea de-a cincea generație, noul Subaru Legacy preia extrem de puține detalii preluate de la conceptul Legacy pe care l-am putut admira în noiembrie, la Los Angeles. Bursa zvonurilor anunță un nou motor boxer turbo de 1,6 litri, o cutie CVT revizuită și două versiuni de 2 și 2,5 litri, moștenite de actualul model, ambele cu patru cilindri.

Actualul Subaru Legacy se află pe piață din 2009, primul model astfel intitulat fiind prezentat în 1989. De-a lungul anilor, dimensiunile exterioare au crescut, însă, caracteristici esențiale precum tracțiunea integrală simetrică și motoarele boxer au rămas nealterate, spre deliciul fanilor Subaru.

Gama Subaru este în plină expansiune, pe lângă clasicele Legacy, Forester (înlocuit anul trecut) și Impreza, în panoplia constructorului nipon urmând să își facă apariția crossoverul Levorg și o nouă generație WRX, care va renunța, în premieră, la titulatura Impreza, devenind un model de sine stătător.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>