autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, nov. 4th, 2013

Noul Nissan Qashqai va fi lansat peste 3 zile – un nou teaser

Campania de teasing a noului Nissan Qashqai continuă cu prima imagine oficială. Prezentarea completă va avea loc peste mai puțin de trei zile, pe data de 7 noiembrie.

Ultimul teaser lasă să întrevadă partea frontală a crossoverului nipon, confirmând speculațiile care anunțau un mix între liniile futuriste ale conceptului Hi-Cross și stilul inconfundabil al primei generații, apreciată în mod unanim de fanii săi pentru aspectul său robust, dar prietenos. Urmașul bestseller-ului care a readus Nissan pe harta clientelei europene va apela la un design cu accente sportive, dominat de o capotă cu muchii pronunțate și o grilă masivă, încadrată de blocuri optice agresive, cu LED-uri diurne.

Noul Qashqai va fi al doilea model Nissan construit pe baza platformei modulare CMF, aceeași arhitectură folosită de recent lansatul X-Trail, dar și de viitoarele modele de clasă mare de la partenerul de Alianță, Renault – Laguna și Espace.

Gama de motorizări va fi extinsă, în premieră, cu un turbo pe benzină. Este vorba despre unitatea de 1,2 litri și 125 CP, prezentă și pe Dacia Duster facelift, motor ce va completa o paletă relativ modestă, din care va face parte și actualul diesel de 1,6 litri și 130 CP.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>