autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mar, apr. 10th, 2012

Noua colecție Citroen DS3 a ajuns în România

După propunerile de stil de la Yves Saint-Laurent, Kenzo și Orla Kiely, Citroen DS3 este disponibil într-o nouă culoare de caroserie Brun Hickory și cu o noua colecție de decorațiuni pentru plafon realizate de câștigătorul italian al concursului de design CITROËN Créative Awards.

Pentru sezonul de vară 2012, Citroen DS3 propune o nouă culoare pentru caroserie, Brun Hickory, care se alătură celor zece culori existente deja. „Cred că am ales cea mai elegantă culoare a gamei – Brun Hickory – iar plafonul reproduce turnul Eiffel, în tema denumită „Map”. Motivele franțuzești se regăsesc peste tot în mașină, inclusiv pe covorașe. Tapițeria e din piele, în combinație alb cu negru. O combinație chic care ia ochii tuturor în trafic”, a spus Andreea Ibacka. Lansată cu ocazia atingerii cifrei de 100.000 de modele DS3 vândute, versiunea alb cu plafon Fuchsia și temă Flower s-a bucurat de un succes imediat.

„Zilele trecute am făcut cunoștință cu cea care ma va însoți peste tot în perioada următoare. Este o franțuzoaică cool, veselă, fancy, puternică și de încredere. Îi plac la nebunie caii și plimbările cât mai lungi. M-am lăsat cucerită de ea încă de la prima întâlnire. Fuchsia este o culoare foarte la modă în această perioadă și sunt încântată că este folosită acum și în domeniul auto. Dacă ne zărești prin oraș nu ezita să ne saluți pentru că îți vom răspunde prietenoase”, a spus și Laura Cosoi, despre noua ei mașină. Andreea Ibacka și Laura Cosoi conduc primele două modele din noua colecție Citroen DS3 disponibilă și în România. Noile versiuni din gama DS3 sunt disponibile în sezonul primavară/ vară 2012 la toți distribuitorii autorizați Citroën România.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>