autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, aug. 21st, 2013

Nissan Terrano – imagini şi detalii oficiale cu fratele japonez al lui Duster

Puţini sunt cei care ar fi crezut că modelul Terrano va renaşte bazându-se pe un model românesc. Puţini sunt şi cei care şi-au imaginat că un nume atât de sonor în segmentul modelelor off-road va apela la serviciile unui novice precum Dacia Duster.

Aşa cum vă anunţam şi săptămâna trecută, Nissan readuce la lumină modelul Terrano, modificând estetic actualul SUV de la Mioveni: Duster.

Modelul japonez a fost dezvăluit zilele acestea la Mumbai, în cadrul unui eveniment oficial. SUV-ul este destinat în primul rând pieţei locale, fiind o propunere ceva mai bine echipată a lui Duster, vândut şi el în India, dar sub sigla Renault.

La nivel exterior, Terrano se bucură de o adaptare la filosofia de design Nissan, de elemente estetice contemporane şi de logo-ul brandului japonez. Interiorul caută să se îndepărteze de cel al lui Duster cu un volan nou, materiale superioare, un design ceva mai aerisit şi noi guri de ventilaţie.

Cu toate acestea, sub caroserie se vor afla aceleaşi motoare diesel şi benzină ale Alianţei, precum şi acelaşi sistem de tracţiune interală, oferit opţional alături de o suspensie spate independentă.

Deşi Nissan nu a oferit informaţii despre preţ, presa locală indiană sugerează că între noul Terrano şi Duster va exista o diferenţă de aproximativ 800 de dolari, modelul japonezilor urmând a fi poziţionat superior.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>