autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, mai 23rd, 2012

Nissan Project 370Z – etapa a doua

Nissan a demarat un proiect în premieră mondială pentru a susține campania de promovare a facelift-ului adus lui 370Z. Proiectul se desfășoară în America și îi implică pe fanii constructorului nipon de pe pagina de facebook Nissan Performance. Scopul este de a aduna sugestiile fanilor privind modificările care ar trebui aduse unui Nissan 370Z pentru a deveni mașina ideală pentru o sesiune de condus pe circuit. Fanii au avut libertate totală la capitolul sugestii, tot ei fiind cei care au ajuns la un numitor comun.

Modificările aduse vizează designul, manevrabilitatea, sistemul de frânare, puterea dezvoltată de propulsor, echiparea interiorului… vorbim despre un tuning complet, dar efectuat de constructor de această dată. Propulsorul a primit un kit twin turbo de la GReddy care a permis obținerea unei puteri de 504 CP. Și sistemul de evacuare este livrat de GReddy. La interior a fost instalat un volan nou, ceasurile de pe consola centrală au fost înlocuite cu unele de la AEM. Scaunele de serie au fost înlocuite cu o pereche furnizată de Recaro, realizate special pentru acest proiect. Jantele alese de fanii pe facebook cu un procent de 59 au fost furnizate de Volk, se numesc TE37SL și sunt de 19 inch. Versiunea finală va fi prezentată de Nissan la adunarea fanilor modelelor Z – ZDayZ 2012.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>