miercuri, iunie 26, 2024
AcasăMașini noiNissan Navara a ajuns la o nouă generație - imagini și informații...

Nissan Navara a ajuns la o nouă generație – imagini și informații oficiale

Nissan a prezentat noua generație a pick-up-ului Navara, a treia din istoria de aproape două decenii a modelului nipon. Noul Navara vine cu motorizări mai eficiente și cu un interior complet nou, inspirat de cel al best-seller-ului Qashqai.

Nervurile proeminente de pe capotă și noua grilă V-Motion de dimensiuni apreciabile, încadrată de un set de blocuri optice cu LED-uri diurne, sunt elementele care crează puntea vizuală de legătură cu Qashqai și frații săi domestici. Navara nu va fi un Juke al pick-up-urilor, designul său fiind unul modern, bine ancorat, însă, în canoanele curente ale segmentului.

La interior se remarcă un important salt calitativ și tehnic, pe lângă display-ul central al sistemului multimedia, noul Nissan Navara fiind echipat şi cu un ecran TFT plasat în spatele volanului, între ceasurile de bord, ce furnizează detalii despre navigaţie, busolă, nivelul combustibilului şi muzica redată prin intermediul suporturilor externe.

Precedenta generație Navara a văzut lumina zilei în 2004, fiind supusă unui facelift relativ discret în 2009. Noul model va beneficia de un binemeritat upgrade tehnic. Vor fi disponibile noi motorizări, o platformă revizuită, cu suspensii mai rezistente și o rază de bracaj redusă. Paleta de versiuni include o unitate diesel de 2.5 litri, revizuită, capabilă să ofere două niveluri de putere: 163 CP şi 403 Nm, respectiv 190 CP şi 450 de Nm, ambele motoare fiind mai economice cu 11% decât cele de pe vechea generaţie. Clienții mai pot opta pentru o unitate pe benzină de 2.5 litri, livrată fie în compania unei cutii manuală cu şase rapoarte, fie a uneia automate cu şapte trepte. Nissan Navara dispune de tracţiune integrală, cuplabilă chiar şi în mers, dar poate fi comandat și în versiune 4×2.

De asemenea, Navara oferă și o întreagă colecție de sisteme moderne de asistență, printre care Vehicle Dynamic Control, Hill Descent Control, Hill Start Assist şi Active Brake Limited Slip, toate reunite sub umbrela Safety Shield.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole