marți, august 9, 2022
AcasăMașini noiNissan Juke Nismo va debuta la Le Mans

Nissan Juke Nismo va debuta la Le Mans

Nissan va prezenta versiunea de serie a conceptului Juke Nismo expus la salonul de la Geneva astăzi pe circuitul de la Le Mans. Este primul model al noi game Nissan Nismo, gamă inspirată de divizia motorsport a constructorului nipon. Nissan și-a asumat un risc în 2010 prin lansarea unui crossover în segmentul B. A fost un risc care s-a transformat în succes. Acum Nissan propune un Juke Nismo – o interpretare sport a aceluiași crossover de segment B care a revoluționat această clasă. Nu știu dacă putem vorbi despre un crossover cu parfum de mini hot hatch, Nissan nu a comunicat încă detaliile tehnice ale lui Juke Nismo, dar tradiția diviziei motorsport a constructorului japonez obligă la un produs care să nu dezamăgească dinamic.

Designul nonconformist al lui Nissan Juke a fost ”dopat” de Nismo. Divizia sport a dezvoltat un kit aerodinamic care în același timp aduce un plus de agresivitate modelului. Kitul dezvoltat de Nismo contribuie la o reducere a portanței față/ spate și asta fără a crește coeficientul aerodinamic. Juke Nismo va fi echipat cu jante de 18 inch și pneuri mai late – atât pentru a optimiza ținuta de drum cât și pentru un impact vizual mai puternic. Modelul, așa cum deja se știe, este propulsat de agregatul 1.6 turbo, inspirat de agregatul care echipează revoluționarul prototip DeltaWing.

Suspensia a fost întărită, direcția a fost revizuită, modelul fiind disponibil și cu sistemul torque vectoring care contribuie la o aderență mai bună și o viteză mai mare de abordare a virajelor. La interior volanul, pedalierul, ceasurile și schimbătirul de viteze au fost redesenate pentru a aduce un plus de sportivitate. Scunele față sport sunt semnate de Nismo. În acest week-end, Juke Nismo va sta alături de Juke R pe circuitul de la Le Mans pentru a susține echipa Nissan n cursa de 24 de ore de la Le Mans. Nissan Juke Nismo va fi produs la Nissan Motor Manufacturing UK în Sunderland.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock