marți, august 9, 2022
AcasăMașini noiMitsubishi aduce SUV-ul Outlander hibrid la Salonul de la Paris

Mitsubishi aduce SUV-ul Outlander hibrid la Salonul de la Paris

După ce a testat piaţa electrică cu micuţul i-MiEV şi a prezentat conceptul PX-MiEV II, în cadrul Salonului de la Tokyo 2011, Mitsubishi a anunţat că va aduce SUV-ul Outlander Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) la “Mondialul Automobilului” din toamnă.

Constructorul nipon nu a furnizat prea multe detalii despre tehnologia ascunsă de Outlander-ul hibrid, rezervându-se doar la câteva amănunte similare cu cele ale prototipului din care provine. Astfel, crossover-ul “eco” va dispune de un sistem hibrid paralel, alcătuit dintr-un motor termic şi două electrice, unul pentru fiecare punte. Prin urmare, maşina va dispune de tracţiune integrală indiferent de modul de propulsie, termic sau electric. De asemenea, potrivit Mitsubishi, Outlander PHEV va permite mersul 100 electric pentru circa 50 de kilometri, iar în modul hibrid agregatul pe benzină, posibil un 2.0 litri în patru cilindri, va funcţiona fie pe post de motor/generator, pentru a încărca bateria, fie în paralel cu cele două motoare electrice, pentru ca maşina să beneficeze de o putere totală mai mare. De exemplu, conceptul PX-MiEV II beneficia de două propulsoare electrice de 80 CP fiecare.

Dacă Outlander-ul PHEV va urma performanţele anunţate pentru PX-MiEV II, acesta ar putea atinge o autonomie totală de 800 km şi un consum mediu combinat de 1.7 litri/100 km, în contextul unor emisii de CO2 de numai 50 g/km.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock