joi, mai 23, 2024
AcasăEvenimentMINI Roadster, cosmetizat de Vogue

MINI Roadster, cosmetizat de Vogue

Un automobil special potrivit pentru o ocazie deosebită: Franca Sozzani, redactorul-şef al ediţiei italiene a revistei Vogue, a conceput şi a prezentat propriul model MINI pentru a sărbători a 20-a aniversare a evenimentului caritabil. Redactorul-şef al publicaţiei italiene Vogue, a prezentat modelul special MINI la a 20-a ediţie Life Ball de la Viena pentru susţinerea AIDS LIFE. Modelul în cauză este MINI Roadster – dezvoltă 184 CP şi atinge o viteză maximă de 227 km/h -, primul automobil decapotabil cu două locuri din istoria mărcii.

Creaţia unică, care a fost scoasă la licitaţie la AIDS Solidarity Gala şi a strâns o donaţie de 54.000 de euro pentru proiecte de luptă împotriva HIV, nu a lăsat nici o urmă de îndoială în rândul audienţei – estimată la aproximativ 43.000 de spectatori: aceasta va fi o vară sportivă şi plină de feminitate. Franca Sozzani a decorat acoperişul modelului MINI Roadster într-un design floral complicat, dar stilat, în combinaţie cu nuanţa coloristică Deepest Purple cu benzile aurii inspirate din universul motorsport MINI. În interior, pielea cu imprimeuri bogate pentru instrumente şi amprentele arămii de pe elementele circulare reprezintă cireaşa de pe tort.

Cea mai influentă femeie de pe scena modei italiene – ea însăşi o ferventă conducătoare MINI – a dat frâu liber creativităţii în realizarea acestui model special unic. “Conceptul din spatele personalizării MINI este inspirat de femeile frumoase şi elegante care în trecut obişnuiau să poarte o eşarfă pe cap atunci când conduceau un model decapotabil”, a declarat Sozzani despre sursa de inspiraţie. Şi, în calitate de Ambasador UN Goodwill pentru Fashion 4 Development, a completat: “Florile sunt un simbol al vieţii şi al bucuriei. Iar Life Ball luptă mereu pentru viaţă şi bucurie”.

MINI a susţinut Life Ball de la Viena pentru a 12-a oară. De la lansarea pe piaţă în 2001, MINI a fost un partener tradiţional Life Ball. În anii anteriori, numeroase celebrităţi şi-au pus amprenta stilistică asupra modelului exclusiv MINI, printre aceştia numărându-se echipa de design DSQUARED2, fotograful profesionist Mario Testino şi designerul Angela Missoni. În mod similar, modelul unic s-a potrivit perfect cu un alt punct de atracţie al evenimentului – Fashion Show presented by MINI, organizată de această dată de Vogue Italia.

Spectacolul pentru ediţia aniversară a stârnit un interes deosebit după ce Keszler a anunţat o retrospectivă a ultimilor 20 de ani din modă. Un motiv pentru modelele prezentului – printre care Eva Padberg, Tatjana Patitz şi Karolina Kurkova – să reînvie câteva ţinute legendare din trecut. Numeroasele personalităţi din modă şi lifestyle care au participat la eveniment au putut vedea o revenire a ţinutei robot creată de Thierry Mugler – aproape dată uitării – şi faimoasa rochie-tren pe care Jean Paul Gaultier a creat-o pentru Dagmar Koller. Pe lângă numele celebre ale mărcilor din modă – Diesel, Missoni, Gianfranco Ferré, Heatherette, Philip Treacy, Moschino şi Paco Rabanne -, politicieni, aşa cum a fost ex-preşedintele SUA Bill Clinton, sau numeroase staruri din industria filmului şi a televiziunii, au luat parte la evenimentul caritabil anti-SIDA din 2012.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole