joi, februarie 22, 2024
AcasăMașini noiMINI Paceman, al șaptelea model al gamei Cooper

MINI Paceman, al șaptelea model al gamei Cooper

MINI a prezentat un nou model, Paceman, un produs derivat în cunoscuta gamă Cooper, fiind încadrat de data aceasta ca Sports Activity Coupé. Este vorba despre cel de-al șaptelea model din portofoliu și este o combinație de wagon și coupe, cu trăsături crossover.

Mini Paceman este destul de greu de definit în contextul unei game extrme de aglomerate deja, fiind probabil, la acest moment, cel mai declinat model din industria auto. Astfel, este din ce în ce mai greu de diferențiat calitățile acestui model, deoarece Cooper, Coupe, Clubman și Countryman acoperă deja cam toate nișele posibile. În mod particular, Paceman are două scaune individuale în spate, full-size, rabatabile în același timp, care transformă portbagajul într-unul destul de mare, 1088 litri, în care poate fi adăpostită o bicicletă rabatabilă.

Din punct de vedere al designului, Paceman aduce o serie de modificări de detaliu, contribuind la evoluția gamei.

Trăsăturile rămân sportive, așa cum se întâmplă cu toată gama, începând de la micile detalii estetice și terminând cu setările dinamice.

Motoarele vor fi clasice, două benzină, două diesel, de la 112 CP, la 184 CP. Se alfă în lucru, potrivit celor de la MINI, versiunea John Cooper Works. Va fi disponibilă, de asemenea, versiunea cu tracțiune integrală, ALL4.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole