joi, iulie 25, 2024
AcasăMașini noiMini John Cooper Works, conceptul pregătit de britanici pentru Salonul de la...

Mini John Cooper Works, conceptul pregătit de britanici pentru Salonul de la Detroit

Mini a prezentat primele imagini oficiale ale conceptului John Cooper Works, surpriza pe care britanicii au pregătit-o pentru ediția 2014 a Salonului Auto de la Detroit, programat să își deschidă porțile peste mai puțin de o lună.

Finisat într-o nouă nuanță exclusivă cu aspect de aluminiu satinat, British Highways Grey, prototipul este bazat pe cea de-a treia generație Mini produsă sub tutela BMW, anticipând viitoarea versiune sportivă de top JCW. Deosebirile dintre versiunea de serie și JCW nu se opresc aici. Fanii Mini se vor delecta cu o întreagă colecție de detalii eminamente sportive: fante de aerisire frontale mai generoase, un nou eleron, un difuzor de aer posterior integrat în bară și evacuări duble, finisate cu imitații din fibră de carbon.

Britanicii nu au anunțat niciun fel de date tehnice, însă, cel mai probabil, sub capota conceptului Mini John Cooper Works va fi grefat noul motor turbo de 2 litri, prezent și pe Cooper S, bineînțeles, într-o declinare sensibil mai puternică.

Noul Mini John Cooper Works este mai lung și mai lat decât generația precedentă. Majorarea dimensiunilor sale exterioare este discret camuflată prin montarea unor jante mai mari, cu diametrul de 18 inci.

Deși Mini susține că JCW este un simplu concept, este de așteptat ca versiunea de serie să nu aducă niciun fel de noutăți, indiferent dacă ne referim la partea stilistică sau la cea tehnică.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole