autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, mai 31st, 2012

Mihai Marinescu vs Vali Porcișteanu în simulatorul Fiesta WRC

Cei mai buni piloți ai momentului au fost prezenți marți, 29 mai, la Colina Motors pentru a răspunde unei provocări. Mihai Marinescu, Vali Porcișteanu, Edwin Kelety s-au întrecut la bordul simulatorului Fiesta WRC. Mihai Marinescu a venit la Colina Motors împreună cu trofeul câștigat în ultima etapă de la Nurburgrin din Formula 2. Pilotul brașovean a revenit în România după cel mai bun weekend al unui pilot român într-o competiție de monoposturi, pepinieră pentru Formula 1.

Mihai Marinescu a obținut în cel de al treilea weekend al sezonului F.I.A. Formula 2 două podiumuri pe circuitul german Nurburgring. Sâmbătă a dominat categoric cursa trecându-și în palmares cea de a doua sa victorie în acest campionat, iar duminică după ce a condus 80 din cursă, din pricina uzurii pneurilor, a fost nevoit să se mulțumească cu locul doi. Mihai a răspuns provocării de a urcat într-un simulator Fiesta WRC. Nu a avut nevoie de mult timp pentru a se acomoda, egalând timpul obținut de Vali Porscișteanu și Edwin Keleti, 2 minute și 44 secunde.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>