autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, sept. 13th, 2012

Mercedes Benz CLA, sedanul A Class în fotografii explicite

Mercedes-Benz este mult mai aproape de lansare cu caroseria sedan a noului A Class, sub denumirea CLA, decât ne-am imaginat. Revista germană Der Spiegel a publicat o serie de fotografii realizate în Islanda cu noul model din care reiese că lucrurile stau foarte bine.

Deși nu a anunțat încă oficial, Mercedes Benz ar putea prezenta la Paris versiunea finală a modelului CLA. Acesta nu este altceva decât sedanul A Class, și după cum arată imaginile realizate de fotograful german de la Der Spiegel, mașina este gata de lansare. Detaliile sale sunt aproape identice cu cele ale conceptului Concept Style Coupe, prezentat la Beijing în această primăvară, având partea frontală preluată integral de la A Class. Indiferent de data lansării, Mercedes Benz CLA Class va fi fabricat la Kecskemet, în Ungaria, după cum reprezentanții constructorului au anunțat deja. Tot acolo mai sunt fabricate A Class și B Class, pe aceeași platformă. Toate cele 3 modele reprezintă o armă redutabilă cu care Mercedes vrea să recupereze distanța ce o separă de celelalte două mărci premium germane, Audi și BMW.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>