joi, februarie 22, 2024
AcasăMașini noiMazda Hazumi, conceptul care anunță viitoarea generație Mazda2

Mazda Hazumi, conceptul care anunță viitoarea generație Mazda2

Mazda a ales Salonul Auto de la Geneva pentru a dezveli în premieră mondială Hazumi, conceptul care prefigurează următoarea generație a modelului de clasă mică Mazda2.

“Numele HAZUMI, care inseamna salt sau miscare rapida in limba japoneza, este cel mai potrivit pentru o masina mica, dar foarte energica. Construita fara a face compromisuri de la principiile Mazda, HAZUMI exprima forma ideala a generatiei urmatoare de modele subcompacte”, a anuntat producatorul auto japonez.

Hazumi nu va fi singura premieră Mazda de la Geneva, japonezii anunțând lansarea unui diesel SkyActiv de 1,5 litri complet nou, ale cărui specificații nu au fost încă anunțate.

Teaserul publicat astăzi lasă să se întrevadă extrem de puțin din designul prototipului. Puținele detalii vizibile indică, însă, un exterior cu influențe Kodo, Mazda Hazumi fiind, practic, o copie la scară redusă a noii Mazda3. Hazumi este doar primul model complet nou dintr-un șir de multe alte premiere pregătite pentru 2014 și 2015, printre care se numără și viitoarea generație a roadsterului MX-5.

Modelul de serie va debuta în această toamnă, la Paris, și va ajunge în showroom-ului până la finele anului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole