luni, mai 27, 2024
AcasăAsigurariMai multe asigurări la aceeași companie, costuri mai mici

Mai multe asigurări la aceeași companie, costuri mai mici

De exemplu, Allianz-Ţiriac are în derulare o ofertă care presupune reducerea tarifului de primă la asigurarea de locuinţă pentru clienţii care încheie şi poliţe de asigurări auto cu compania.

Astfel, celor care vor să-şi asigure locuinţa li se oferă o reducere de tarif de 10 dacă îşi fac RCA tot la Allianz, iar dacă încheie şi poliţa Casco, reducerea urcă la 20.

La Generali Asigurări, clienţii care încheie „la pachet” poliţa obligatorie RCA şi pe cea facultativă Casco plătesc cu până la o treime mai puţin decât dacă ar fi cumpărat separat cele două asigurări.

La rândul său, Euroins are în portofoliu o poliţă RCA cu clauze Casco. Mai precis, Casco poate fi încheiat ca act adiţional la poliţa RCA, numărul de riscuri Casco acoperite fiind la latitudinea asiguratului, care poate alege să se asigure doar pentru riscurile la care consideră că este cel mai expus.

În plus, unele companii de asigurări oferă șoferilor care încheie cu ele atât polița obligatorie RCA, cât și pe cea facultativă Casco, posibilitatea ca, în caz că suferă prejudicii în trafic din vina unui alt conducător de circulație, să își repare mașinile pe asigurarea Casco, urmând ca firma care oferă această facilitate să își recupereze banii cheltuiți de la asiguratorul RCA al celui vinovat.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole