autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, mai 31st, 2012

LeasePlan organizează cursuri de conducere defensivă cu Napoca Rally Academy

Lease Plan a organizat până în prezent două cursuri demonstrative de conducere defensivă pentru clienții interesati de cresterea siguranței angajaților. Compania de leasing operațional promovează acest tip de cursuri pe care le organizează în parteneriat cu Napoca Rally Academy.

„Cursul de conducere defensivă este adaptat în funcție de specificul și nevoile clienților. Furnizorul, Napoca Rally Academy, recomandă două zile în care elementele teoretice se îmbină cu cele practice. În funcție de dorințele clientului, structura cursului, numărul de participanți, locația furnizorului sau alte cerințe, se stabilește prețul”, afirmă oficialii companiei de leasing operațional.

Ultimul curs demonstrativ a fost organizat de LeasePlan în luna aprilie, în București Cursul a cuprins elemente de natură practică precum frânarea și frânarea de urgență, rolurile sistemelor ABS, ESR, ESP, evitarea unui obstacol, simularea de derapaje controlate. Partea teoretică a cursului a constat în explicarea legislației, a poziției corecte la volan și în scaun, câmpul vizual, utilizarea oglinzilor retrovizoare, asigurarea în trafic, sistemele de siguranță active și pasive, pregătirea deplasării, traiectoria corectă, comunicarea, asigurarea și anticiparea în trafic.

Și alte companii de leasing operațional le oferă clienților cursuri de acest tip, un exemplu fiind ALD Automotive, care face parte din grupul BRD-SocGen. Firmele de leasing operațional promovează aceste cursuri în condițiile în care România se înregistrează un număr mare de victime ale accidentelor rutiere.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>