luni, iunie 24, 2024
AcasăMașini noiLand Rover Discovery Vision Concept anunță o întreagă familie de noi SUV-uri...

Land Rover Discovery Vision Concept anunță o întreagă familie de noi SUV-uri britanice

Salonul Auto de la New York a găzduit premiera conceptului Land Rover Discovery Vision, precursorul noii familii de modele pregătite de britanici pentru următorii ani. Viitoarea generaţie Discovery este programată să ajungă în showroom-uri la finalul acestui an. 

Conceptul vine cu console mai scurte şi renunţă la profilul pătrăţos în favoarea unuia mai sportiv. Este o nouă confirmare că aspectul unui off-roader adevărat va fi abandonat pentru a încerca să atragă o masă mai mare de clienţi.

Pe lista modificărilor se înscrie şi portbagajul, a cărui deschidere dublă a fost înlocuită cu una convenţională, dublată de o podea care se extinde pentru a servi drept bancă pentru pasageri în timpul unui picnic.

Deschidere dublă a portbagajului a fost înlocuită cu una convenţională, dublată de o podea care se extinde pentru a servi drept bancă pentru pasageri în timpul unui picnic.

Pentru a sublinia aspectul premium, conceptul oferă materiale atent selecţionate şi multă tehnologie, proiectată pe un ecran tactil de dimensiuni generoase, controlat şi cu ajutorul comenzilor de pe volan.

Pe lista tehnologiilor revoluţionare se află capota transparentă, care implică un sistem de camere video folosite de şofer pentru a vedea ce se află sub maşină. Alături de acest sistem, Land Rover oferă şi Laser Terrain Scanning, o funcţie care scanează terenul din faţă cu ajutorul unor lasere montate la nivelul proiectoarelor. Tot revoluţionar poate fi considerat şi sistemul Laser Referencing, care proiectează pe asfalt semne de atenţionare după ce a scanat terenul.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole