joi, iulie 25, 2024
AcasăSaloane autoLancia Flavia Cabrio

Lancia Flavia Cabrio

Italienii nu se mai ascund. Ei recunosc faptul că Lancia Flavia este un Chrysler 200, modelul fiind produs în fabrica Sterling Heights din Michigan. Lucru valabil și pentru versiunea cabrio. Din punctul de vedere al designului, lucrurile sunt mai mult decât evidente. Avem un Chrysler 200 care a îmbrăcat hainele Lancia. Italienii nu au comunicat dacă Flavia Cabrio va putea fi comandată în versiune cu soft top sau hard top, așa cum poate fi comandat Chrysler 200.

În mod cert versiunea de bază va fi echipată cu soft top. Flavia are 4,9 metri lungime, o lățime de 1,8 metri și o înălțime 1,4 metri. Ampatamentul de 2,76 metri oferă premisele unui spațiu interior corect și pentru ocupanții locurilor spate. Portbagajul oferă un volum de 198 litri cu soft top-ul pliat și ajunge la 377 litri dacă modelul este acoperit.

Nici interiorul nu scapă de parfumul de Chrysler, chiar dacă s-au depus eforturi pentru individualizarea acestuia. Flavia vine echipată cu sistemul multimedia Uconnect care include navigație, bluetooth și sistemul audio Boston Acoustics Sound System care include și un hard disk de 40 GB pe care pot fi stocate fișiere. Noua Lancia Flavia Cabrio este oferită pentru moment cu o singură motorizare. Este vorba de un propulsor pe benzină aspirat de 2,4 litri care dezvoltă 175 CP la 6.000 rpm și 225 Nm la 4.400 rpm. Puterea este transmisă punții față prin intermediul unei cutii automate cu șase rapoarte.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole