luni, iunie 24, 2024
AcasăMașini noiKia Sedona, monovolumul cu opt locuri al coreenilor, sosește la New York

Kia Sedona, monovolumul cu opt locuri al coreenilor, sosește la New York

Kia a dezvăluit primul teaser al noului Sedona, monovolumul de clasă medie care va fi prezentat luna aceasta, la Salonul Auto de la New York. Modelul este cunoscut publicului european sub numele de Carnival.

Schița relativ zgârcită în detalii lasă se întrevadă un design mult mai dinamic, în ton cu limbajul stilistic recent al constructorului coreean. Surprind suprafața vitrată laterală neobișnuit de îngustă și partea frontală agresivă, dominată de grila Tiger Nose, într-o nouă interpretare, ceva mai generoasă dimensional.

Noua Kia Sedona va putea acomoda până la opt pasageri, pe trei rânduri de scaune, acesta fiind și singurul detaliu oficial dezvăluit de comunicatul remis presei de constructorul coreean.

În materie de motorizări, noua Kia Sedona va fi oferită în compania aceleiași game restrânse, compusă dintr-un V6 de 3,3 litri și un L4 turbo de 2 litri, ambele din familia GDI (injecție directă). Piața din Europa va primi, cel mai probabil, și o variantă diesel de 2,2 litri și aproximativ 200 CP.

Informații complete despre noul monovolum full-size vor fi date publicității peste mai puțin de două săptămâni, odată cu deschiderea Salonului de la New York (18-27 aprilie).

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole