autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, mai 24th, 2012

Jaguar mizează pe o creștere a pieței de lux în România

Importatorul mărcilor Jaguar și Land Rover, Premium Auto, parte a Țiriac Holding, a anunțat o creștere a vânzărilor de mașini pentru luna mai, comparativ cu anul trecut, confirmând astfel trendul înregistrat în anul anterior. În 2011, Jaguar a crescut cu 16 față de 2010, iar „estimările pentru următorii doi ani sunt optimiste”, mizând pe 135 de unități vândute anul acesta.

„Evoluția rezultatelor Jaguar din ultimii ani demonstrează că segmentul mașinilor de lux are un potențial de creștere semnificativ în România. Pe fondul unui efort complex și susținut la nivel de rețea, estimăm o accelerare a cererii pentru acest brand, până la finalul lui 2012, estimând 77 de modele Jaguar vândute la nivel național”, a declarat Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto.

Reprezentanții companiei se așteaptă ca, în acest an, cererea să se îndrepte cu preponderență către modelul Jaguar XF (78), urmat de Jaguar XJ, a carui ediţie limitată a fost prezentată la Salonul Auto de la Beijing.

Printre măsurile pe care compania le are în vedere, pentru susținerea planului de dezvoltare a brandului Jaguar în România, se numără optimizarea serviciilor financiare, extinderea rețelei prin intermediul unor noi centre regionale în 4 orașe, servicii After-Sales extinse, un program de buy-back și trade-in.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>