autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, feb. 23rd, 2012

Hyundai i30 Wagon

Modelul se va alătura la Geneva hatch-ului cu cinci uși în oferta Hyundai. Gama de motorizări este identică. Noul i30 Wagon este mai lung decât hatch-ul cu 185 mm, modelul având o lungime totală de 4.485 mm, fiind în același timp cu 10 mm mai lung decât vechea generație. Toate acestea se traduc într-un portbagaj cu un volum de 528 litri, care poate ajunge prin rabatarea locurilor spate la un volum de 1.642 litri.

Modelul a fost desenat și dezvoltat special pentru clienții europeni la centrul european de la Russelsheim Hyundai R&D Centre. Atât hatch-ul, cât și versiunea combi au reprezentat un proiect unitar din perspectiva designului. De aici și linia fluidă a caroseriei, Hyundai i30 Wagon nu suferă de imaginea unui hatchback care s-a transformat peste noapte în combi. Cum am mai spus, gama de motorizări rămâne identică, este vorba de trei propulsoare pe benzină și trei agregate diesel cu puteri de la 90 la 135 CP.

Clienții noului model se vor bucura de Five Year Triple Care, un pachet care include garanție pentru cinci ani fără limită de kilometri, asistență rutieră și revizii tehnice gratuite în același interval de cinci ani.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>