autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, iul. 20th, 2012

HondaLink: Noul sistem multimedia ţine şoferul conectat la Facebook, Twitter şi Yelp! (VIDEO)

Având în vedere dependenţa din ce în ce mai pronunţată a oamenilor de Internet şi de mediile de comunicare, actorii din industria auto încearcă să ţină şi ei pasul, transformând maşinile în adevărate smartphone-uri pe patru roţi. Ultima “provocare” vine de la HondaLink, sistem ce va fi disponibil, în curând, pe cea de-a 9-a generaţie Accord.

Conceput parcă special pentru dependenţii de Internet, HondaLink se conectează, prin intermediul smartphone-ului dvs., la Facebook şi Twitter, oferă informaţii personalizate, dintr-un “cloud” cu mii de ştiri din toate domeniile, şi poate accesa, de pildă, posturile de radio ce emit on-line. Interfaţa este intuitivă şi poate fi personalizată, iar aplicaţia AhaTM, făcută de Harman, oferă şi o tehnologie avansată comandă vocală, bazată pe sistemul audio al maşinii.

Cu ajutorul “Aha”, şoferii pot asculta, la propriu, feed-urile de pe Facebook sau Twitter, pot localiza restaurantele preferate listate de Yelp! sau pot accesa gratuit alte servicii oferite de cloud. De asemenea, aplicaţia oferă şi o funcţie de “voice-to-text” SMS, ce permite utilizatorului să scrie şi să trimită un mesaj prin dictare, fără a-şi lua ochii de la drum. Harman a spus că soft-ul pentru smartphone nu va avea nevoie de actualizări frecvente, iar conţinutul disponibil prin HondaLink va creşte odată cu extinderea seviciilor pentru clienţii Honda.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>