marți, februarie 27, 2024
AcasăIndustrieHondaLink: Noul sistem multimedia ţine şoferul conectat la Facebook, Twitter şi Yelp!...

HondaLink: Noul sistem multimedia ţine şoferul conectat la Facebook, Twitter şi Yelp! (VIDEO)

Având în vedere dependenţa din ce în ce mai pronunţată a oamenilor de Internet şi de mediile de comunicare, actorii din industria auto încearcă să ţină şi ei pasul, transformând maşinile în adevărate smartphone-uri pe patru roţi. Ultima “provocare” vine de la HondaLink, sistem ce va fi disponibil, în curând, pe cea de-a 9-a generaţie Accord.

Conceput parcă special pentru dependenţii de Internet, HondaLink se conectează, prin intermediul smartphone-ului dvs., la Facebook şi Twitter, oferă informaţii personalizate, dintr-un “cloud” cu mii de ştiri din toate domeniile, şi poate accesa, de pildă, posturile de radio ce emit on-line. Interfaţa este intuitivă şi poate fi personalizată, iar aplicaţia AhaTM, făcută de Harman, oferă şi o tehnologie avansată comandă vocală, bazată pe sistemul audio al maşinii.

Cu ajutorul “Aha”, şoferii pot asculta, la propriu, feed-urile de pe Facebook sau Twitter, pot localiza restaurantele preferate listate de Yelp! sau pot accesa gratuit alte servicii oferite de cloud. De asemenea, aplicaţia oferă şi o funcţie de “voice-to-text” SMS, ce permite utilizatorului să scrie şi să trimită un mesaj prin dictare, fără a-şi lua ochii de la drum. Harman a spus că soft-ul pentru smartphone nu va avea nevoie de actualizări frecvente, iar conţinutul disponibil prin HondaLink va creşte odată cu extinderea seviciilor pentru clienţii Honda.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole