autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, feb. 16th, 2012

Honda CR-V – ofertă de iarnă

În perioada februarie-martie 2012 clienții pot opta pentru un model CR-V cu o reducere de până la 3.100 euro (inclusiv TVA) din prețul de listă. În plus, livrarea automobilelor ce intră în promoție este imediată, în limita stocului disponibil.

Finanțarea achiziției este mult mai facilă acum, cu ajutorul noii platforme Honda Finanțare. Prin pachetul Gold, disponibil pentru Honda CR-V, avantajul client suplimentar poate ajunge până la 3.400 euro (inclusiv TVA și rate CASCO oferite gratuit), în funcție de perioada și suma de finanțat aleasă. Toate automobilele Honda sunt însoțite de Asistență Rutieră pe teritoriul Uniunii Europene pentru 3 ani. Modelul Honda CR-V poate fi achiziționat în această perioadă și în varianta Special Edition, disponibilă atât pentru echiparea Elegance (tapițerie piele/Alcantara, senzori parcare, jante 18”, scaune față încălzite), cât și pentru cea Executive (jante 18 inch Honda Access).

Honda CR-V a primit un face-lift în 2010, update care a eliminat un mare minus al modelului. Acum Honda CR-V poate fi comandată în versiunea cu propulsor diesel 2.2 i-DTEC și cutie de viteze automată. Oferta este supusă unor anumite condiții: CASCO gratuit în primele 6 luni prin Uniqa, pentru contractele încheiate pe minimum 36 de luni; numai pentru pachetul Honda Finantare Gold, Honda Finanțare prin VB Leasing.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>