miercuri, mai 18, 2022
AcasăMașini noiHonda CR-V Concept European

Honda CR-V Concept European

Honda a făcut publice primele imagini cu versiunea pentru Europa a noului SUV. Pentru moment, niponii îi spun European CR-V Prototype. Evident, avem în față versiunea de serie a modelului, doar că niponii doresc să câștige ceva mai multă expunere pentru noul model până la debutul comercial din toamna acestui an. Din punct de vedere estetic, nimic nu îndreptățește titulatura de prototip.

Surprinzătoare politica Honda pentru piața europeană, în condițiile în care modelul deja se comercializează pe alte piețe, prin urmare nici interiorul nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni. Noul model marchează o evoluție estetică, CR-V-ul adoptând o linie mai agresivă, mai aerodinamică, ceea ce sugerează că SUV-ul nipon pune accent pe calitățile dinamice onroad și mai puțin pe abilitățile offroad.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detector AdBlock

Salut! Am detectat folosirea unei extensii de tip AdBlock. Site-ul autoindustry.ro se finanțează și din reclamele afișate. Pentru a-ți putea oferi în continuare conținut de calitate, te rugăm să dezactivezi AdBlock-ul și să reîmprospătezi pagina. Mulțumim că ești alături de noi!